Kundreferenser

Här är några av många kundreferenser som Jeanette fått under åren.
– ta gärna kontakt med någon av dem om du vill höra mera om din kommande utbildning eller coachning!

 

”Jag deltog i Rådgivardagarna igår tillsammans med Svenska Lantbrukssällskapens Förbund samt de övriga Sällskapen. Inledningsvis vill jag rikta ett stort TACK till dig, alltså vilka föreläsningar jag fick ta del av. Dina konkreta tips, din iver och din glädje smittade av sig 🙂 Med andra ord en fantastisk arbetsdag….tack för detta!”
Harriet Sundholm, HR-manager, Finlands svenska 4 H, [email protected]

”Superbra ledarskapskurs!”
Peter Österman, Verkställande direktör, Svenska lantbrukssällskapens förbund (SLF). Bokföringssällskapet i Finland Ab

”Jeanette är en pålitlig och positiv coach som alltid orkar tro på goda resultat. Med sin glädje och energi inspirerar hon till nya framsteg.”
Sofia Torvalds, Författare och journalist

”Jeanettes NLP-utbildning är den bästa som jag någonsin har gått i mitt liv!
Jag fann klarhet och inre styrka i mitt eget liv. Jag lärde mig dussintals nya tekniker som gör att jag kan förstå och coacha mina kunder på en helt ny nivå!”
Hanski Hynni, Mental coach, förändringsledare

”Från min målsättning att utveckla mig själv som ledare och förstå mig själv bättre, har din utbildning utöver det gett mig  ännu tightare band & gemenskap med mina direktörskollegor; tacksam! Gillar din tydlighet och energi och ditt sätt att utmana oss. Jag har fått bekräftelse på att mitt sätt att leda är på rätt spår!”
Meira-Pia Lohiluoma, Direktör för ProAgria Lantbrukssällskapet, Österbottens Svenska Lantbrukssällskap r.f

”En coach ska ju få andra att växa och det är just vad Jeanette gör. Med lågmäld precision och med stor glädje, för växer det gör du minsann! Jeanette är en glädjespridare, men absolut inte av den glättiga sorten. Hon tar sig an sitt coachande med stort allvar, och vet att om vi människor bara kan svara på VARFÖR vi gör något så blir resultatet så mycket bättre. Och vi lär oss ju saker bättre när vi får blanda skratt, kunskaper med lite seriösare reflektioner och funderingar. Vår grupp hade tre träffar med henne och det har lyft oss rejält, både som grupp och som individer. 
När vi väl sitter i samma rum så har du oss som individer och grupp i en liten ask. Vi bara följer med, men inte passivt och egenmäktigt, utan du lyssnar av vart vi vill färdas. Mycket intressant samverkan där. Där är du så skicklig!”
Magnus J Stark, VD Ålands Hushållningssällskap

”Efter en lång tid av sjukdom, med flera bakslag och operationer befann jag mig på ett ställe i livet där allt kändes osäkert och jag visste inte hur jag skulle våga eller orka gå vidare med cancerspöket ständigt flåsandes i nacken, jag hade dåligt självförtroende och det kändes som att livet helt hade stagnerat. Då fick jag ett tips om att studera NLP med Jeanette. Att gå på NLP-kurs med Jeanette har gett mig så mycket. Jag har lärt mig massor om mig själv och andra, fått många kloka insikter om hur och varför jag reagerar som jag gör. Med hjälp av NLP-verktygen jag fått på kursen så har jag kunnat förverkliga

många drömmar och jag har släppt många negativa tankebanor!”

Jennifer Hägen, Försäljare och projektassistent, [email protected]

 

”Jeanette är en inspirerande coach och kursledare och jag rekommenderar henne varmt. Hennes coachningar är av världsklass och hjälper dig som individ eller team vid alla typer av utmaningar. Jag har både gått NLP Practitionern och NLP Mastern med Jeanette. Och rekommenderar dessa kurser ifall du vill få ordning på ditt eget liv eller vill lära dig att coacha andra.”

Tobias Björkskog, Projektledare och entreprenör, tel. 041-700 4227

 

”NLP- Practitioner och Master med Jeanette är de bästa fortbildningar jag nånsin gått! ”

Christoph Treier, Mental Coach och Idrottspsykolog tel. 040-5812978

 

”Vilken resa Jeanette bjuder på i sina kurser! Spännande, händelserik, reflekterande, omväxlande, rörande, överraskande.

Tack vare hennes kunskap, kännedom och medmänsklighet, gör hon så att resan känns trygg, inspirerande och meningsfull.

Vem vill missa en sån värdefull upplevelse? Jag har verkligen upplevt allt som jag skrev! Det är så svårt att skriva kort om vad allt det inneburit.”

Beatriz Meana Esteban, Ph.D. Development Manager, Bonded Abrasives

Mirka Ltd, FI-66850 Jeppo. Tel. +358 20 760 2574, Mobile: +358 40 840 8324
Email:
 
[email protected]

”Jeanette är otroligt kunnig. Ett proffs på att eliminera personliga begränsningar, i stället hittar hon de individuella styrkor och resurser vi redan omedvetet har i oss. Har du möjlighet att gå utbildning med Jeanette -Gör det!!!”

Maria Snabb, Egen företagare på Livstilskällan, tel. 040-587 5151

”Vill du ”kickstarta” din personliga utveckling? Denna NLP-kurshelhet med Jeanette ger dig en effektiv, meningsfull och belönande möjlighet till det. Jag rekommenderar kursen till dig som känner att du vill utvecklas inom något område. Oberoende vad området är, kommer du att få verktyg som hjälper dig framåt. Jag rekommenderar varmt denna intressanta resa!”

Hanna, Produktionsplanerare

 

”Om man känner att man har fastnat och funderar över sina val i livet och vad som sker här näst är Jeanettes kurs bäst. Du lär känna sidor av dig själv som du inte visste att existerade. Det gör ont att växa ibland, men det är livsnödvändigt. – Var redo för mycket skratt och glädje, men framför allt INSIKTER! Du ångrar dig inte, jag lovar!”

Jessica Olme-Bos, Socialarbetare

 

”En givande, men också jobbig kurs där du får sen nakna sanningen om den viktigaste människan i ditt liv, nämligen du själv. Gå kursen och finn dig själv!”

Tove Bäckman, Bokförare

 

”Kursen är fylld med information och verktyg som går lätt att tillämpa i praktiken och som verkligen gör en skillnad direkt! En kurs för själv utveckling, som du har nytta av i alla delar av livet. Den hjälper dig att få upp dina begränsningar och låsningar samt får dig att komma vidare i livet. Kursen är en resa inom dig själv som alla borde ta del av!
Ida, kundtjänst och försäljning

 

”NLP-kurserna har gett mig värdefulla självinsikten som gjort att jag som människa känner mig äkta, ärlig, och fri. Känns också som att jag kan coacha även andra i hur de kan må bra i både kropp och knopp!”

Michaela Stenwall-Olander, Fysioterapeut

 

”Jeanette är en mycket kunnig och påläst som kursledare. Om du verkligen vill ha resultat, hitta ditt sanna jag och leva med ett lättare hjärta, så rekommenderar jag att du hoppar på detta tåg och reser till just din destination och till det som är menat för just dig.”

Carina Nylund, Fastighetssekreterare, tel. 040-560 3572, mail: [email protected]

 

”Jag har rotat runt i stängda garderober, bortglömda vassar, några stinkande träsk, rensat bort ogräs och hittat både pärlor och guld”
NLP-Practitioner deltagare, Ekenäs 2021-2022

 

”Rekommenderar varmt för en själv-utveckling och dykning i sitt eget inre”. För om du känner att du har stagnerat, ingen FLOW i livet, ingen utveckling på personlig nivå?!

Då är NLP-kurserna med Jeanette för dig! Ditt liv får en hel omvändning och du utvecklas personligen så mycket så du inte trodde att det var sant!”

Tuula Starck-Schreiber, Tandskötare och egen företagare, tel. 044 088 0268

 

”Innan NLP-Practitioner kursen med Jeanette kändes det som att det inom mig stormade, inre röster som tryckte ner mig och jag kände mig värdelös. Efter kursen har det infunnit sig ett lugn, rösterna har tystnat och jag vet/känner mitt egenvärde. Jag är värdefull. Tack Jeanette!” Jag gick även vidare till Master nivån.

– Så om du är redo att dyka in i ditt innersta för att upptäcka dig själv och dina resurser, allt det som format dig till den du är idag, rekommenderar jag att du deltar i Jeanettes kurs. Jag vågade dyka, ibland fick jag komma upp till ytan för att ta luft och för att sedan dyka ner igen. I dykningarna fann jag en skatt, skatten av tacksamhet. Tacksamhet till mot själv och till livet. Så nu frågar jag dig; – vågar du också ta den dyk-turen?”

Maria Sonntag, NLP-Master Practitioner

 

”Om du verkligen vill utmana dig själv att bli den bästa versionen av dig själv, är det här ett verkligt bra ställe att börja din resa på.”

NLP-Practitioner deltagare, Österbotten 2019-2020

 

”Jag rekommenderar alla att gå den här NLP kursen med Jeanette. Du får så mycket mer än vad du trott”

NLP Practitioner deltagare, Österbotten 2020-2021

 

”Tack vare NLP med Jeanette så har jag hittat barnet inom mig själv och det innebär att jag har fått en stark tro på mig själv, och blivit modig och genuin!”

Maria Ljungqvist, Fysioterapeut

 

”Om du är vilsen i dig själv eller din yrkesroll så är NLP en kurs för dig. Jeanette som kursledare är den bästa du kan hitta! Engagerad och otroligt kunnig!”

NLP-Practitioner deltagare, Ekenäs 2021-2022

 

”Om man vill utvecklas och växa som människa, hitta sig själv inom sig själv och lära sig att helt och hållet ta ansvar för sitt liv, då är just denna kurs rätt för dig! NLP med Jeanette lär för livet. Ibland behövs hjälp på livets väg och då ör det denna kurs som kan ge det!”

NLP-Practitioner deltagare, Ekenäs 2021-2022

 

”Den här kursen lärde mig massor om mig själv. Den gav mitt liv en helt ny riktning. Rekommenderar varmt NLP-Practitioner med Jeanette.”

NLP-Practitioner deltagare, Österbotten 2021-2022

 

”NLP ger dig verktyg till själv-ledarskap för personlig utveckling och för att må bättre.”

NLP-Practitioner deltagare, Österbotten 2020-2021

 

”En personlig utveckling utan dess like! Trodde inte att jag skulle kunna gå utanför min bekvämlighetszon så ofta och mycket, men det gjorde jag!”
NLP-Practitioner deltagare, Österbotten 2021-2022

 

”Jeanette har förmågan att ge just dig de puffar du behöver för att utvecklas i rätt riktning.”

NLP-Practitioner deltagare, Österbotten 2020-2021

 

”Istället för att kämpa ensam kan man gå en NLP-Practitioner med Jeanette och få stöd i sin process, samt få verktyg, och en omtänksam men kännbar spark i baken av Jeanette mot det man verkligen vill. Du behöver inte ens veta vad du vill i början – du kommer att må så mycket bättre!”

Eva Roos

 

”NLP-Practitioner kursen hos Jeanette har förbättrat min kommunikation till andra och jag har lättare att hantera mitt inre tillstånd vid t.ex. konflikter. Jag vet vad som är bra för mig. Har lättare att ta beslut, och känna in mig själv samt förstå andra bättre oberoende av deras situation.

NLP-Master kursen med samma kursledare gick jag inte för att bli coach, utan jag gick den för att fortsätta att stärka mig själv efter min skilsmässa. Den har hjälpt mig att bearbeta situationen på ett bra sätt och stärkt mig på många plan.

Idag är jag starkare, mer glädjefull och har tillit till mig själv. Jag är mera sann och har dessutom en hel del verktyg som jag kan använda till att hjälpa andra människor med!”

Anna-Lena Gröning, Kosmetolog och Egen företagare på Ecoberry

 

”NLP med Jeanette är en oförglömlig resa du inte kommer att ångra att du gjort. Du lär dig känna dig själv bättre, hittar verktyg att hantera situationer i ditt dagliga liv. Det gör ditt liv rikare och dina närmaste relationer mer meningsfulla. Du har efter kursen lättare att förstå andra människor och sätta dig i andras världsbild. Din kommunikation tas till följande nivå.

Vill du gå en kurs som brutalt tvingar dig att de sig själv i spegeln? Som gör att du inte längre kommer undan dina inre spöken. Vill du bli mer i kontakt med dig själv, bättre på att kommunicera och få ett mer glädjefyllt liv är detta kursen för dig!

Micaela ”Mimmi” Österlund, Egen företagare Mobilyoga

 

”Jag har lärt känna mig själv, både goda och dåliga sidor samt lärt mig att avläsa andra människors världsbild. Jag har återfått min självkänsla. Jag duger precis som jag är. Tack Jeanette för ditt engagemang och din omtanke och för att du trott på mig och orkat pusha mig!”

NLP-Master deltagare, Ekenäs 2021-2022

 

”Om du vill och vågar möta ditt innersta så rekommenderar jag varmt att delta i Jeanettes NLP-kurser. Det kommer inte alltid att vara bekvämt och inte heller lätt – det ska det inte vara om du vill utvecklas. Trots det kommer du att få många verktyg att hantera detta obekväma och komma starkare ur det. Många skratt och eventuellt även några tårar utlovas.”

Nina Rehn, Egen företagare

 

”Om du vill hitta ditt sanna jag, förstå andra människors världsbilder, och förstå att vi alla tolkar och kommunicerar olika. Döm inte människan, utan beteendet!”

Maria Pietola, Företagare

 

”Jeanette är en kompetent, ödmjuk, energisk och driven person som visar ett genuint intresse av att hjälpa andra människor. Hon har en otrolig förmåga att lyssna in, se behoven och att styra upp för att styra in stegen på rätt väg. Till och med telefoncoachning gjorde Jeanette självklart och professionellt när jag var i behov av coachning, men inte hade möjlighet att ses. Vill du ta din personliga och professionella utveckling till högre höjder kan jag varmt rekommendera Jeanette som coach, föreläsare eller NLP-lärare.”

Tanja Holmström, Egen företagare och personalansvarig, tel. 040-766 0951

 

”Efter att ha deltagit i NLP Practitioner och Master kurserna med Jeanette, kan jag se en tydlig utveckling inom alla områden av mitt liv. Med både teoretiska och praktiska verktyg, har jag byggt en stadig grund för fortsatt utveckling mot att uppnå mina mål och drömmar. Genom att lära mig tekniker hur jag på ett säkert sätt kan utmana mina egna rädslor och föreställningar, har jag bättre kunnat förstå och kommunicera med andra.

Jeanette skapar både en trygg och rolig miljö för inlärning på sina kurser, jag ser henne som en mycket kompetent och erfaren NLP-Trainer. Det kan vara det viktigaste beslutet jag kommer att ta i i mitt liv, att satsa på min personliga-utveckling. Att lära mig hur jag både kan hjälpa mig själv och andra, och på så vis göra världen lite bättre varje dag.

Om du också vill lära dig detta, rekommenderar jag Jeanettes kurser för dig.”

Musiker, tel. 050-492 7385

 

”Jag har märkt att sen jag gått både NLP Practitionern och NLP Mastern med Jeanette, så har jag blivit mycket modigare och dessutom identifierat de styrkor som jag inte vetat om att jag haft. Öppnade även mitt eget företag under kursens gång, något som jag gått och tänkt på i många år.”

Alex Kallträsk, Kock, tel. 050-348 0687

 

”Det har varit ett tufft år, men också så lärorikt. Mitt liv har ändrats så mycket det sista året tack vare din kurs. Jeanette, jag är så tacksam att jag fick träffa dig. Du gör verkligen skillnad i människors liv. Tack för att du finns!”

Litza Moschos, Coach och anställd på Nordic Lights tel. 040-039 5429

 

”NLP har gett mig konkret hjälp vid situationer jag annars känt obehag och rädsla, främst flygrädsla. Jag kan också bemöta och hjälpa andra personer till exempel med att ställa mål, kommunicera och lyssna på ett bättre sätt. En investering för dig som vill utvecklas positivt, lära känna dig själv bättre och bli trygg i din självbild.”

Minna Timmerbacka-Vidjeskog, Grundskolelärare och PT

 

”Har genom hela denna NLP process med Jeanette, hittat en inre frid som jag njuter stort av. Jag känner att jag har båda fötterna på jorden och även om det blåser i kring mig så berörs jag inte av det.

Jag har bra lärt mig skilja på mina känslor och andras känslor. Jag har slutat ta en massa problem över saker och ting.”

Tove Sjöberg, Riskhanterings chef på Raseborgs Andelsbank, tel. 044-0206695

”NLP Practitioner med Jeanette ger verkligen vad den lovar i kursbeskrivningen. Jag har lärt mig fantastiska saker om mig själv och om kommunikation med andra samt om vad som motiverar mig och får mig att blomstra. Jeanette utmanar och pushar på och får mig att utvecklas i en trygg miljö. Kursen har gett mig konkreta verktyg som jag kan använda varje dag för att bli mitt bästa jag.” 
Ramona Lindberg, Försäljningschef, tel. 044-504 5757