Kundreferenser

Här är några av många kundreferenser som Jeanette fått under åren:

 

”Jag deltog i Rådgivardagarna igår tillsammans med Svenska Lantbrukssällskapens Förbund samt de övriga Sällskapen. Inledningsvis vill jag rikta ett stort TACK till dig, alltså vilka föreläsningar jag fick ta del av. Dina konkreta tips, din iver och din glädje smittade av sig 🙂 Med andra ord en fantastisk arbetsdag….tack för detta!”

Harriet Sundholm, HR-manager, Finlands svenska 4 H, harriet.sundholm@fs4h.fi

”Jeanette är en pålitlig och positiv coach som alltid orkar tro på goda resultat. Med sin glädje och energi inspirerar hon till nya framsteg.”

Sofia Torvalds, Författare och journalist

”Har genom hela denna utbildningsprocess hittills, hittat en inre frid som jag njuter stort av. Jag känner att jag har båda fötterna på jorden och även om det blåser i kring mig så berörs jag inte av det. Jag har bra lärt mig skilja på mina känslor och andras känslor. Jag har slutat ta en massa problem över saker och ting.”

Tove Sjöberg, Riskhanterings chef på Raseborgs Andelsbank, tel. 044-020 6695

 

”Efter en lång tid av sjukdom, med flera bakslag och operationer befann jag mig på ett ställe i livet där allt kändes osäkert och jag visste inte hur jag skulle våga eller orka gå vidare med cancerspöket ständigt flåsandes i nacken, jag hade dåligt självförtroende och det kändes som att livet helt hade stagnerat. 

Då fick jag ett tips om att studera med Jeanette, jag kollade upp det och gav det en chans. Att gå på kurs med Jeanette har gett mig så mycket. Jag har lärt mig massor om mig själv och andra, fått många kloka insikter om hur och varför jag reagerar som jag gör. Med hjälp av verktygen jag fått på kursen så har jag kunnat förverkliga många drömmar och jag har släppt många negativa tankebanor. Det häftigaste när jag ser i backspegeln på denna resa är alla positiva förändringar som den nya kunskapen lett fram till, och det faktum att det är JAG som åstadkommit denna förändring genom att jobba med mig själv och mitt sätt att tänka!” 

Jennifer Hägen, Försäljare och projektassistent, jehage@hotmail.com

 

Vilken resa Jeanette bjuder på i sina kurser! Spännande, händelserik, reflekterande, omväxlande, rörande, överraskande.
Tack vare hennes kunskap, kännedom och medmänsklighet, gör hon så att resan känns trygg, inspirerande och meningsfull. Vem vill missa en sån värdefull upplevelse
Jag har verkligen upplevt allt som jag skrev! Det är så svårt att skriva kort om vad allt det inneburit.

Beatriz Meana Esteban, Ph.D. Development Manager, Bonded Abrasives
Mirka Ltd, FI-66850 Jeppo. Phone: +358 20 760 2574, Mobile: +358 40 840 8324 Email: beatriz.meanaesteban@mirka.com

”NLP Practitioner med Jeanette ger verkligen vad den lovar i kursbeskrivningen. Jag har lärt mig fantastiska saker om mig själv och om kommunikation med andra samt om vad som motiverar mig och får mig att blomstra. 

Jeanette utmanar och pushar på och får mig att utvecklas i en trygg miljö. Kursen har gett mig konkreta verktyg som jag kan använda varje dag för att bli mitt bästa jag.” 

Ramona Lindberg, Försäljningschef, tel. 044-504 5757

 

”Jeanette är en inspirerande coach och kursledare och jag rekommenderar henne varmt. Hennes coachningar är av världsklass och hjälper dig som individ eller team vid alla typer av utmaningar. Jag har både gått NLP practitionern och NLP mastern med Jeanette. Och rekommenderar dessa kurser ifall du vill få ordning på ditt eget liv eller vill lära dig att coacha andra.” 

Tobias Björkskog, Projektledare och entreprenör, tel. 041-700 4227

 

”Jeanette är en kompetent, ödmjuk, energisk och driven person som visar ett genuint intresse av att hjälpa andra människor. Hon har en otrolig förmåga att lyssna in, se behoven och att styra upp för att styra in stegen på rätt väg. Till och med telefon coachning gjorde Jeanette självklart och professionellt när jag var i behov av coachning, men inte hade möjlighet att ses. Vill du ta din personliga och professionella utveckling till högre höjder kan jag varmt rekommendera Jeanette som coach, föreläsare eller NLP-lärare.”

Tanja Holmström, Köksansvarig på Café Söderlångvik, tel. 040-766 0951

 

”Jeanette är otroligt kunnig. Ett proffs på att eliminera personliga begränsningar, istället hittar hon de individuella styrkor och resurser vi redan omedvetet har i oss. Har du möjlighet att gå utbildning med Jeanette -Gör det!!!” 

Maria Snabb, Egen företagare på Livstilskällan, tel. 040-58 75151

 

”Efter att ha deltagit i NLP Practitioner och Master kurserna med Jeanette, kan jag se en tydlig utveckling inom alla områden av mitt liv. Med både teoretiska och praktiska verktyg, har jag byggt en stadig grund för fortsatt utveckling mot att uppnå mina mål och drömmar. Genom att lära mig tekniker hur jag på ett säkert sätt kan utmana mina egna rädslor och föreställningar, har jag bättre kunnat förstå och kommunicera med andra. 

Jeanette skapar både en trygg och rolig miljö för inlärning på sina kurser, jag ser henne som en mycket kompetent och erfaren NLP-Trainer. Det kan vara det viktigaste beslutet jag kommer att ta i i mitt liv, att satsa på min personliga-utveckling. Att lära mig hur jag både kan hjälpa mig själv och andra, och på så vis göra världen lite bättre varje dag.

Om du också vill lära dig detta, rekommenderar jag Jeanettes kurser för dig.” 

Musiker, tel. 050-492 7385

 

”Jag har märkt att sen jag gått både NLP Practitionern och NLP Mastern med Jeanette, så har jag blivit mycket modigare och dessutom identifierat de styrkor som jag inte vetat om att jag haft. Öppnade även mitt egna företag under kursens gång, något som jag gått och tänkt på i många år.”

Alex Kallträsk, Kock, tel. 050-348 0687

 

”Det har varit ett tufft år, men också så lärorikt. Mitt liv har ändrats så mycket det sista året tack vare din kurs. Jeanette, jag är så tacksam att jag fick träffa dig. Du gör verkligen skillnad i människors liv. Tack för att du finns!” 

Litza Moschos, Coach och anställd på Nordic Lights tel. 040-039 5429

 

NLP har gett mig konkret hjälp vid situationer jag annars känt obehag och rädsla, främst flygrädsla. Jag kan också bemöta och hjälpa andra personer t.ex. med att ställa mål, kommunicera och lyssna på ett bättre sätt. En investering för dig som vill utvecklas positivt, lära känna dig själv bättre och bli trygg i din självbild.

Minna Timmerbacka-Vidjeskog, tel. Grundskol lärare och PT

 

”Bästa fortbildningar jag nånsin gått! ” 

Christoph Treier, Mental Tränare och idrotts psykologisk rådgivare tel. 040-581 2978