Om Jeanette

Jeanette Szymanski är Performance Coach, NLP–Trainer, utbildare och en mycket omtyckt föreläsare.

Jeanette arbetar som Performance Coach och använder sig av både NLP och mentala träningens tekniker. Hon och är en mycket omtyckt föreläsare för dig som på något sätt vill utveckla dig själv och din karriär i positiv riktning. Jeanette har gått flera utbildningar och kurser både i Finland och utomlands och hon kan handleda dig på engelska, franska, svenska och finska. Sen liten är hon elit idrottare och eget företag har hon sen år 2010.

Kraftfulla och långsiktiga resultat på kort tid har alltid varit något som fascinerat Jeanette. Hon har redan sen länge studerat framgångsrika människor, och kan visa dig hur man med de rätta verktygen och teknikerna når banbrytande resultat för sig själv och sitt liv.

På ett mycket effektivt sätt får hon därför andra att optimera sina prestationer, stärka sitt självförtroende, nå sina mål och samtidigt få dessa att gå hand i hand med en allt mer förankrad självkänsla och inre trygghet under processens gång.

Coachningarna och föreläsningar är specialinriktade på ledarskap, kommunikation, relationer och idrott. Kundgrupperna är både företag, offentliga sektorn, idrottare och privat personer (även barn och parförhållanden).

Du får ett förråd av handlingskraftiga verktyg, konkreta tips och insikter för livet, som Jeanette delar med sig på ett underhållande sätt i sina föreläsningar och kurser.

Jeanette är en mycket inspirerande person som utstrålar både värme och engagemang, och hon har en fantastisk förmåga att entusiasmera med sin glädje och kunskap i allt det hon åtar sig. Hennes positiva energi smittar av sig och hon har en genuin vilja att få människor att växa.

Äkthet, självinsikt, öppenhet, gemenskap och mod är hennes ledord, och dessa lyckas hon förmedla vidare på ett alldeles utmärkt sätt. Jeanettes vision är att alla människor skulle ge sig själva möjligheten att bli medvetna om sina inre resurser och sin inre potential, för det finns så mycket mer att upptäcka om oss själva än vi nånsin kunnat föreställa oss.