Om Jeanette

Om Jeanette

Jeanette Szymanski jobbar som High Performance Coach, NLP- Master Trainer, utbildare och är en mycket omtyckt föreläsare.

Jeanette arbetar som High Performance Coach inom idrott och näringslivet och har utöver det fokuserat på arbete med kvinnor och deras självförtroende och självbild. Hon är specialist på NLP-metodik (neurolingvistisk programmering) och använder sig även av tekniker inom mental träning. Hon är sen år 2007 en mycket omtyckt föreläsare, kursledare och coach för alla som vill utveckla sig själv och sin karriär. Företaget är registrerat i handelsregistret sen 2010 och företagets FO-nummer är 2331178-4.

Jeanette har varit elitidrottare inom redskapsgymnastik. Hon har utbildat sig i personlig utveckling och coachning i Finland, Sverige, Frankrike, Spanien och USA. Hon kan handleda dig på engelska, franska, svenska och finska. 

Kraftfulla och långsiktiga resultat på kort tid har alltid varit något som fascinerat Jeanette. Hon har redan sen länge studerat framgångsrika människor, och kan visa dig hur man med de rätta verktygen och teknikerna når banbrytande resultat för sig själv och sitt liv.

På ett mycket effektivt sätt får hon därför andra att optimera sina prestationer, stärka sitt självförtroende, nå sina mål och samtidigt få dessa att gå hand i hand med en allt mer förankrad självkänsla och inre trygghet under processens gång. 

Coachningarna och föreläsningar hålls inom ledarskap, kommunikation, relationer och idrott. Kundgrupperna är både företag, offentliga sektorn, idrottare och privatpersoner (även för barn och parförhållanden).

Du får ett förråd av handlingskraftiga verktyg, konkreta tips och insikter för livet, som Jeanette delar med sig på ett underhållande sätt i sina föreläsningar och kurser. 

Jeanette är en mycket inspirerande person som utstrålar både värme och engagemang, och hon har en fantastisk förmåga att entusiasmera med sin glädje och kunskap i allt det hon åtar sig. Hennes positiva energi smittar av sig och hon har en genuin vilja att få människor att växa. 

Äkthet, självinsikt, öppenhet, gemenskap och mod är hennes ledord, och dessa lyckas hon förmedla vidare på ett alldeles utmärkt sätt. Jeanettes vision är att alla människor skulle ge sig själva möjligheten att bli medvetna om sina inre resurser och sin inre potential, för det finns så mycket mer att upptäcka om oss själva än vi någonsin kunnat föreställa oss.