Om Jeanette

Jeanette Szymanski är mental coach, NLP–Trainer, utbildare och en mycket omtyckt föreläsare.

Jeanette arbetar som mental coach och tränare och är en mycket omtyckt föreläsare för dig som på något sätt vill utveckla dig själv och din karriär i positiv riktning. Jeanette har gått flera utbildningar och kurser både i Finland och utomlands och hon kan handleda dig på engelska, franska, svenska och finska. Sen liten är hon elit idrottare och eget företag har hon sen år 2010.

Kraftfulla och långsiktiga resultat på kort tid har alltid varit något som fascinerat Jeanette. Hon har redan sen länge studerat framgångsrika människor, samt visar dig hur man med de rätta verktygen och teknikerna kan nå banbrytande resultat för sig själv och sitt liv.

På ett mycket effektivt sätt får hon därför andra att optimera sina prestationer, nå sina mål och samtidigt få dessa att gå hand i hand med en allt mer förankrad självkänsla och inre trygghet.

Jeanette coachar och håller föreläsningar med specialinriktning på ledarskap, kommunikation, relationer och idrott. Kundgrupperna är både företag, offentliga sektorn, idrottare och privat personer (även barn).

Du får ett stort förråd av verktyg, konkreta tips och insikter för livet, som hon gärna delar med sig på ett underhållande sätt i sina föreläsningar och kurser.

Jeanette är en mycket inspirerande person som utstrålar både värme och engagemang, och hon har en fantastisk förmåga att entusiasmera med sin glädje och kunskap i allt det hon åtar sig. Hennes positiva energi smittar av sig och hon har en genuin vilja att få människor att växa.

Styrka, självinsikt, öppenhet och mod är hennes ledord och dessa lyckas hon förmedla vidare på ett alldeles utmärkt sätt. Jeanettes vision är att alla människor skulle ge sig själva möjligheten att bli medvetna om sina inre resurser och sin inre potential, för det finns så mycket mer att upptäcka om oss själva än vi nånsin kunnat föreställa oss.