Vad hindrar dig att ta itu med att förverkliga din dröm resp. ditt mål att arbeta på deltid eller heltid som coach? Behovet för coacher växer ständigt och coaching är den näst snabbast växande bransch efter IT. Det finns definitivt en ljusnade framtid för alla goda coacher!

Vi har utvecklat en unik online utbildning till MENTAL COACH.

Du får möjligheten att ta del av vår stora erfarenhet inom coachingen (tillsammans över 45 år). Du behöver inga förkunskaper. – Alla kan bli en bra coach med rätt träning!

Förutom att du lär dig grunderna i coachning, innebär utbildningen också en resa för dig själv när det gäller din personliga utveckling. Vi kan redan idag lova dig att du kommer att känna dig både starkare och självsäkrare efter kursen.

Utbildningen är online och består av totalt 22 moduler à 75 minuter på söndagskvällar mellan kl. 19.00 – 20.15 via Zoom.

Här är några exempel på innehållet i modulerna som du får möjlighet att ta del av:

Självbild (räcker jag till för att kunna arbeta som coach)
Våra psykologiska grundbehov och hur de påverkar mitt liv
Självförtroende
Självkänsla
Prestationspsykologi
Grupp coachning
Par- och relationscoachning
Ledarskapscoachning
Psykisk ohälsa (och ytterligare 10 moduler….)

(Det krävs ungefär 1-2 timmar ”egen studietid” mellan varje modul där det ingår inlämningsuppgifter.)

Utbildningen avslutas med en tentamen. Efter avklarad tent få du ett konkret case, en första kund av oss, så att vi kan garantera att du slipper in i arbetslivet direkt om du bara själv önskar och vill. Caset blir också ditt slutarbete och ger dig en referens som bär dig framåt i kommande yrkesliv.

Ett av det unika med kursen är just själva slutarbetet. Det består av ett konkret fall där du ”på riktigt” coachar ett företag, en avdelning, ett team eller ett enskild individ. Fallet är alltså inte fingerat utan ur ”verkliga livet” och ger dig därmed ett resultat och en värdefull referens som underlättar det för dig att komma i gång med din coach verksamhet direkt efter utbildningen. Du kan därmed dra nytta av vårt unika nätverk inom coachning branschen. Om du själv bara vill så har du alla möjligheter att direkt börja arbeta som coach genast efter utbildningen!

Ingenting kan hindra dig från att förverkliga din dröm och nå de mål du önskar inom din karriär? – Anmäl dig därför genast så att du kan profitera av vårt attraktiva earlybird erbjudande!

Anmälning: Det exakta programmet får du i samband en anmälning till :

[email protected]

Investering: 1350,00 € + moms (kan betalas i tre rater)

Fakta om utbildningen:
Arrangör: JC Institute
Kursledare: Jeanette Szymanski (www.jeanette.fi) och Christoph Treier (www.treier.fi)
Omfattning: 70 timmar utbildning och därtill ett slutarbete i form av ett konkret fall (30 – 100 timmar fördelad över max. 1 år)
Tider: Kursen startar den 12 september och hålls alltid på Söndag kväll kl. 19.00. (Uppehåll under december månad, då ingår en personlig coachning session med Jeanette och Christoph).

Modulerna bandas in och finns tillgängliga på en egen plattform för deltagarna.
Kursform: Online, med personliga samtal, videoinspelningar, ljudfiler och skriv- och läsuppgifter. Deltagarna har ett gemensamt kommunikationsforum på Facebook (sluten grupp).

– Säkra din plats genom att anmäla dig redan idag! (vi har endast ett begränsat antal platser.)

Vi ser framemot att få hjälpa dig till att bli en framgångsrik coach!