Vill du bli mental coach och förverkliga dina drömmar om en ny karriär?

Coachning branschen är på enorm tillväxt och efterfrågan ökar hela tiden! Näst intill IT branschen växter den mest och studier förespår att det kommer att slå igenom precis som smartphones gjorde för ca. 15 år sen!
Det finns tyvärr rätt många som går olika utbildningar och kurser, men inte kommer till skott. Det blir för stort steg att gå från teori till praktik och all kunskap man fått riskerar lämna i klassrummet trots att du kanske fått en fin titel på ditt certifikat. Du har säkert därtill satt både massa pengar och tid till denna och inte kunna komma igång kan bli synnerligen frustrerande. Lugn! Vi hjälper dig!

I vår examinerar vi hela 60 stycken deltagare som går på nuvarande kurs och ny kurs som du kan hoppa på, startar den 12.4!
Här är mer information om vad som är unikt i vår utbildning och varför du ska satsa på att gå just våran kurs:

Online utbildning till MENTAL COACH med start i vår!

Vad hindrar dig att ta itu med att förverkliga din dröm resp. ditt mål att arbeta på deltid eller heltid som coach? Behovet för coacher växer ständigt och coachingen är den näst snabbast växande bransch efter IT. Det finns definitivt en ljusnade framtid för alla goda coacher.

Tillsammans med min samarbetspartner Christoph Treier har vi utvecklat en unik online utbildning till MENTAL COACH.

Du får möjligheten att ta del av vår enorma erfarenhet inom coachingen (tillsammans över 35 år). Du behöver inga förkunskaper eller tidigare coach utbildning. Du lär dig grunderna i coachning. Utbildningen innebär också en resa för dig själv när det gäller din personliga utveckling. Och vi kan redan idag lova dig att du inte kommer att vara samma person efter online kursen jämfört med idag.Utbildningen består av totalt 22 moduler à 75 minuter. Det krävs ungefär 2 timmar ”egen studietid” mellan varje modul där det ingår inlämningsuppgifter.

Exempel på moduler i vår utbildning:

Självbild (räcker jag till för att kunna arbeta som coach); Våra psykologiska grundbehov och hur de påverkar mitt liv; Självförtroende; Självkänsla; Prestationspsykologi; Gruppcoachning; Par- och relationscoachning; Ledarskapscoachning; Psykisk ohälsa och Stresshantering (och ytterligare 12 olika moduler).

Utbildningen avslutas med en tentamen och ett case/slutarbete (förutsättningen för det är att du klarar av tentamen). Det unika med kursen är nämligen just själva slutarbetet. Det består av ett konkret fall där du ”på riktigt” coachar ett företag, en avdelning, ett team eller en enskild individ. Du drar nytta av vårt närverk av kunder och samarbetspartners inom branschen, så fallet är alltså inte fingerat utan ur ”verkliga livet”. Uppdraget ger dig därmed ett resultat och en värdefull referens som underlättar det för dig att komma i gång med din coach verksamhet direkt efter utbildningen.

Med denna utbildning kan inget mera stoppa dig från att förverkliga din dröm, – så häng med!
– Anmäl dig genast och profitera av vår attraktiva earlybird erbjudande fram till 14 mars!

Fakta om utbildningen:
Arrangör: JC Institute
Kursledare: Jeanette Szymanski (www.jeanette.fi) och Christoph Treier (www.treier.fi)
Omfattning: 70 timmar utbildning och därtill ett slutarbete i form av ett konkret fall (100 – 120 timmar fördelad över max. 1 år).
Tider: Kursen startar den 12 april och hålls alltid på måndag kväll kl. 19. (uppehåll under juli månad). Modulerna bandas in och finns tillgängliga på en egen plattform för deltagarna.
Kursform: Online (webbinar) med personliga samtal, videoinspelningar, ljudfiler och skriv- och läsuppgifter. Deltagarna har ett gemensamt kommunikationsforum på Facebook (sluten grupp).
Anmälning: Det exakta programmet får du i samband en anmälning till [email protected]

Just nu exklusivt pris!

Totalt: 1350,00 € + moms inalles 1674 euro (kan betalas i tre rater).
Earlybird pris: Fram till 14 mars: 980 € + moms (betalas i en rat).

Inget kan stoppa dig nu längre från att göra dina drömmar till verkliga projekt!
Så häng på du med! Snart startar vi!

Mer information får du från [email protected] eller på telefonnummer: 040-864 1381

 

Här är några referenser från de kursdeltagare som nu går utbildningen:

 

”Jag gick med på kursen för att lära mig mer om mig själv, utveckla mina kunskaper som arbetsgivare samt för att ha mer verktyg till att guida våra privatföretagare. Kursen är inte klar ännu men jag har redan fått mer verktyg än jag hinner använda just nu. Det betyder i praktiken att jag behöver gå om den – jag är ju själv i en annan fas om t.ex. ett år.
Jag ger denna kurs tummen upp och rekommenderar alla att starta med bearbetningen av ”jaget”.

Annika Rak, VD Cambridge Ohjelma Finland OY

 

”För mig har det varit en utmaning och en möjlighet att delta i COACH UTBILDNINGEN. Utmaning för att att du ibland behöver röra dig utanför din ”komfort zon” och du behöver reflektera över ditt eget förhållningssätt till det vi går igenom under kursen. Samtidigt är det en möjlighet för du får en hel verktygslåda full med användbara verktyg! Du kan delta online och du får uppgifter och handledning under studiernas gång. Ett lyckat koncept! ”

Tove Eklund-Hartman, Projektkoordinator i södra Finland, Projekt vid Utbildningsstyrelsen/Regional tutorlärarverksamhet

 

Mina söndagar har varit mer än intressanta i höst och vinter och uppgifterna väldigt konkreta och rätt så krävande, vilket jag gillat. Jag känner mig redo att använda min kunskap både I mitt nuvarande jobb och för framtida projekt. Kursen har gett massor och jag kan varmt rekommendera den!”

Nina Brännkärr-Friberg, Grundare för Projekt Liv

 

Jag är otroligt glad över at jag vågade hoppa på tåget som kommer föra mig mot min dröm. Det kommer aldrig den ”bästa tiden” för sådana stora förändringar och utmaningar! Jag har både varit rädd och tänkt ”jag hoppar av” men med facit i hand var det rätt beslut!

– Det som är imponerade av våra lärare, är att förutom en bra berättarteknik, att de delar med sig de framgångsrikaste verktygen. De guidar de dig genom en resa i din egen utveckling. Vi kan ej guida andra om vi inte gått och går igenom resan själva och förstår stegen. En del av uppgifterna kommer man bli fundersam över, tänka ”jojo, visst, vi säger att jag har gjort den”, tänka ”nej nu slutar ja”, till att ”le och tänka suck…..”

För varje uppgift är möjlig och beroende av vilka ens egna rädslor är. Beroende på vilka tankespöken vi har, så reagerar vi olika mot de olika uppgifterna MEN varje uppgift har ett syfte, ibland ser man det efteråt och tänker: ”Såklart..”  

Gör det och gör det inte halvdant, gör det helhjärtat och du kommer göra ditt livs resa, ja lovar! 

Jeanette Helgas Flygtrafik assistent och socionom studerande på Åland

 

Jag har jobbat med ledarskap på olika nivåer i över 20 år och tog kursen för att själv utvecklas som ledare men också för att bättre kunna stödja andra att utvecklas. Kursen har gett mig konkreta verktyg jag hoppas få användning för inom ledarskapscoaching framöver. 

Bob Karlsson, Rektor för Ekenäs högstadieskola

 

 

Hoppas vi ses! 🙂