På söndag är det morsdag och därmed dags att visa sin tacksamhet för allt vad en mor gör och står för. Visst skall man göra det under hela året men morsdagen är ett fint tillfälle för att göra det på ett festligt sätt.

JC Institutet har därför komponerat en speciell gåva som garanterat gör skillnad och som till och med kan förändra mammas liv.

Ge din mamma, ditt barns mamma en mycket personlig gåva i form av en 30 minuters (alternativ 60 minuters) coaching med Jeanette Szymanski eller Christoph Treier.

Innehållet av samtalet kan vara allt från att lära sig hantera stress bättre, förbättra sin självkänsla, lära sig säga ja till sig själv och därmed lite oftare nej till andra, fundera tillsammans över meningen med livet eller annat som önskas att få hjälp med.

Ge dina barns mamma eller din mamma en speciell morsdagsgåva i år!

BESTÄLL GÅVAN HÄR TILL SPECIALPRIS! (längst ner)