Igår höll jag föreläsningen ”ta dig en funderare” tillsammans med Christoph Treier och även i samarbete med Arbis i Jakobstad. Så glad och tacksam att vi slog finskt rekord för största online föreläsningen någonsin i Finland, med över 1600 anmälningar, och ännu flera deltagare, och inte räknat med de som också sett den i efterhand. Det känns bra att så många är genuint intresserade för detta angelägna temat.

Jag såg detta som mitt bidrag, inte bara från mig personligen, utan även ett bidrag från mitt företag, för att hjälpa andra i detta unika läge som vi alla befinner oss i, så därför gjorde jag det mer än gärna gratis. Nu är också ett läge när de flesta, inklusive jag själv är utan alla extra slantar, och då känns det speciellt trevligt att kunna dela med sig av kunskap och verktyg istället. <3

Det har blivit allt vanligare med online föreläsningar sen Corona krisens början. Åsikterna är tudelade, vissa tycker att dessa online föreläsningar varit bra och vissa tycker att det nog iallafall är roligare att komma på plats. Själv föredrar jag nog att föreIäsa på plats, för då finns möjlighet till en helt annan interaktion mellan mig och publiken, och den tycker jag att är viktig. I varje fulla fall är detta föreläsnings sätt såväl som distansarbete, kommit för att stanna!

Youtube är bästa kanalen att hålla på, om deltagarna är över 1000, annars har Zoom funkat bra tycker jag. Med Youtube behöver du inte ladda ner något speciellt program, och du kan även nå deltagare i alla länder i världen.

Länk till denna populära online föreläsningen kan du ännu ännu se i repris här https://youtu.be/Aov6KRdpIKM

 

Detta var kursbeskrivningen till vad vi behandlade:

Kristider har alltid varit tider där det mesta sätts upp och ner. Det gäller också våra värderingar och vårt beteende. Många av oss har under de senaste dagarna funderat över vad vi egentligen vill med vårt liv.

– Ta tillfället i akt och ta dig en funderare över ditt liv.

Forskningen har gått enormt framåt de senaste åren och vi vet så otroligt mycket mera idag om vår hjärna, våra tankar, våra känslor och generellt om vårt beteende.

Föreläsningen förmedlar dig kunskap och verktyg hur du skall gå till väga. Låt dig guidas av Jeanette Szymanski och Christoph Treier på en intressant upptäcktsresa och få svar på frågor som:

Hur påverkar den här krisen mig som person?

Vem är jag?

Vad identifierar jag mig som?

Vilka mål och drömmar har jag kvar i livet?

Vilka värderingar styr mig?

Vilka avtryck vill jag lämna efter mig för andra människor?

Vad skulle jag vilja ändra?

Du kommer att se att många pussel bitar kommer att falla på plats under och efter föreläsningen. Du har också möjligheten att ställa frågor till oss efter föreläsningen.

Oavsett var du bor så är du välkommen att ta del av denna unika föreläsning, som är avgiftsfri. Vi bjuder in alla att gratis lyssna till detta Onsdags Event!

I nästa inlägg om denna föreläsning, så gör jag en kort resumé till några av de olika slides från vår presentation.