Tankar om social och/eller fysisk distansering 

Det talas mycket nu om social distansering, men personligen tycker jag bättre om ordet fysisk distansering, för det sista vi nu behöver är att även det sociala försvinner. Det är alltså helt bra att vi fortsätter att säga hej och le åt varandra när vi möts, men att vi givetvis håller rekommendationerna om 2 meter oss emellan. 

Jag har nämligen märkt när jag är ute och går att folk till och med tittar bort precis som viruset skulle kunna smitta via ögon kontakt.

-Ett leende smittar dock snabbare än viruset själv. Så fortsätt le till din omgivning!

Man förstår att många har det jobbigt nu p.g.a isoleringen speciellt de som inte har familj under samma tak. De som förut känt sig ensamma, har det kanske ännu värre just nu. Så kom ihåg dina nära och kära lite extra nu och visa din tacksamhet över att de finns i ditt liv.

Att säga åt någon ”tack för att du finns”, kan förändra ett liv….