Jeanette

Jeanette

Jeanette Szymanski on Performance Coach -valmentaja, NLP Trainer, kouluttaja ja hyvin pidetty luennoitsija.

Jeanette Szymanski on Performance Coach -valmentaja, NLP Trainer, kouluttaja ja hyvin pidetty luennoitsija.

Performance Coach -valmentajana Jeanette työskentelee urheilun ja liike-elämän parissa, fokusoiden tämän lisäksi työhön naisten, sekä heidän itseluottamuksensa ja minäkuvansa kohentamisen, kanssa.

Hän on NLP-metodiikan (neurolingvistisen ohjelmoinnin) asiantuntija ja käyttää myös mentaalivalmennuksen menetelmiä. Vuodesta 2010 alkaen hän on toiminut hyvin pidettynä luennoitsijana, kurssinvetäjänä ja valmentajana kaikille, jotka haluavat kehittää itseään ja uraansa.

Jeanette on ollut telinevoimistelun huippu-urheilija. Hän on kouluttautunut henkilökohtaisessa kehityksessä ja valmennuksessa Suomessa, Ruotsissa, Ranskassa, Espanjassa ja USA:ssa. Hän voi ohjata sinua englanniksi, ranskaksi, ruotsiksi ja suomeksi.

Vahvat ja pitkäaikaiset tulokset lyhyessä ajassa ovat aina kiehtoneet Jeanettea. Hän on jo kauan opiskellut menestyksekkäitä ihmisiä, ja voi näyttää sinulle miten käyttämällä oikeita työkaluja ja menetelmiä voit saavuttaa mullistavia tuloksia itsellesi ja elämääsi.

Hyvin tehokkaalla tavalla hän auttaa ihmisiä optimoimaan suorituksensa, vahvistamaan itseluottamuksensa ja saavuttamaan tavoitteensa, samalla ankkuroiden nämä hyvään itsetuntoon ja sisäiseen turvallisuuteen prosessin aikana.

Valmennukset ja luennot koskevat johtajuutta, viestintää, suhteita ja urheilua. Asiakasryhmiin kuuluvat sekä yritykset, julkissektori, urheilijat ja yksityishenkilöt (sekä myös lapset ja parisuhteessa elävät).

Saat Jeanettelta joukon toimintakelpoisia työkaluja, konkreettisia vinkkejä ja elämänoivalluksia, jotka hän jakaa viihdyttävällä tavalla luennoillaan ja kursseillaan.

Hyvin inspiroivana henkilönä, Jeanette säteilee sekä lämpöä että omistautumista, ja hänellä on mahtava kyky innostaa ilolla ja tiedolla kaikessa minkä hän ottaa tehtäväkseen. Hänen positiivinen energiansa tarttuu ja hän tahtoo aidosti saada ihmiset kasvamaan.

Aitous, itseymmärrys, avoimuus, yhdessä tekeminen ja rohkeus ovat Jeanetten iskusanoja, ja nämä hän onnistuu välittämään erinomaisella tavalla. Jeanetten visio on, että kaikki ihmiset antaisivat itselleen mahdollisuudet tunnistaa sisäiset resurssinsa ja voimavaransa, koska jokaisesta voi löytää niin paljon enemmän kuin mitä voi ikinä kuvitellakaan.